Vesti članica

Aktivističke Liceulice majice dostupne i ovog leta!

Novo leto je pred nama, a sa njim dolazi i nova kolekcija Liceulice ‒ Štenderaj majica, potpuno drugačija od svih prethodnih. Za četvrtu sezonu Liceulice majica dizajn je donirala ilustratorka  Jana Oršolić.

 

Svaka majica ima svoju priču i nosi drugačiju poruku. Ne propustite priliku da i ovog leta kupovinom Štenderaj majice doprinesete opstanku programa Liceulice. Pored toga, noseći njihove majice postajete i ambasador  humanih ideja koje su na njima ispisane. Ovo je još jedan značajan vid borbe za dostojanstven život Liceulice prodavaca i za bolje i pravednije društvo, u kome niko neće biti građanin drugog reda. 

Novu kolekciju čini 5 različitih majica sa ispisima Jane Oršolić: "Uvek na pravoj strani ulice"; "Solidarnost brani slobodu svakog od nas"; "Bolje da se uzalud boriš, nego da uzalud živiš"; "Ne trčimo brzo da bismo stigli daleko"; Potrebno je mnogo vremena da se postane mlad". 

Majicu sa izabranom ilustracijom možete naručiti preko Fejsbuk stranica Liceulice i Štenderaj, ili preko imejl adrese  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , kao i preko Liceulice Kupindo prodavnice. Kupovina će uskoro biti moguća i preko šopa na njihovom novom sajtu.

Za više informacija, kontaktirajte Liceulice putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefona +381112686567.