Divac HOD doo

MI SMO:

Fondacija ,,Ana i Vlade Divac” je osnovana s ciljem da obezbedi finansijske, materijalne i druge resurse za zadovoljenje fizičkih, psihičkih, socijalnih i drugih potreba izbeglih, interno raseljenih i nezbrinutih lica.

Osnivači Fondacije ,,Ana i Vlade Divac” su Snežana i Vlade Divac, učesnici velikog broja humanitarnih aktivnosti tokom 18 godina humanitarnog rada, sprovedenog najvećim delom u okviru organizacije Divac Children's Foundation sa sedištem u SAD.

Fondacija „Ana i Vlade Divac“ je, u cilju prikupljanja dodatnih sredstava za realizaciju projekata osnovala socijalno preduzeće Divac HOD d.o.o., u februaru 2010. godine, čiji se celokupan profit usmerava u Fondaciju „Ana i Vlade Divac“ za realizaciju humanitarnih projekata.

divacdivac

 

MI RADIMO:

Divac HOD d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom suvenira kao što su majice, šolje, magneti, podmetači, mirišljave sveće, posteri i privesci. Naše originalne suvenire rado kupuju prvenstveno brojni turisti koji posećuju Beograd.

Takođe, Divac HOD d.o.o prodaje i popularne proizvode za decu – dečije majice, portikle i bodiće. Ovaj program se pokazao u toj meri uspešnim da trenutno planiramo prebacivanje fokusa proizvodnje na potpuno novu liniju dečijih stvari, koju ćete uskoro moći da vidite!

Sav profit se koristi za unapređivanje socijalnih programa pomoći izbeglim i interno raseljenim licima.

  • Divac HOD
  • Divac HOD
  • Divac HOD
  • Divac HOD
  • Divac HOD
  • Divac HOD

 

MI POMAŽEMO:

Sav profit od prodaje usmerava se za projekte Fondacije ,,Ana i Vlade Divac''. Naš glavni projekat je socijalni program Možeš i ti čiji je cilj da olakša integraciju izbeglih i raseljenih lica u novu zajednicu kroz trajno rešavanje stambenih pitanja. U okviru ovog projekta, aktuelna je akcija ,,Da svi pomognemo” čiji je cilj prikupljanje sredstava i materiala za izgradnju stambene zgrade u Beogradu za izbegla i interno raseljena lica iz kolektivnih centara.

 

  • fondacijadivac.org
  • Fond Ana i Vlade Divac (HOD)